An Unbiased View of su tesisatçısı

Wiki Article

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Deneme yanılma yöntemi ile yapılan su akıntısı tespiti maliyet ve zaman açısından büyük kayıplara neden olurken nokta atışı ile yapılan maliyeti en aza indirir.

işinin ehli pratik gerçekten sanatkar işinin arkasında duran bir usta gözünüz kapalı işini yaptıra bilirsiniz kesinlikle tavsiye ediyorum

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çAlright uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Su tesisatlarının kullanıldığı su tesisatçısı alanlar genelde banyo ve mutfak olduğundan zemine fayans döşenir. Su kaçağı tespiti su kaçak tespiti yapıldıktan sonra tamiri için mecburen fayansın kırılması gerekir.

Metre hemen değişmezse, iki saat bekleyin ve tekrar kontrol edin. Tüm suyun kapalı olmasına rağGuys değişmişse, yavaş bir sızıntı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

 Şimdi ise teknolojinin lawnımı ile yaşanılan sorunlar kolaylıkla çözülür su kaçağı tespiti hale gelmiş durumdadır. Kameralı cihazlar, su kaçağının olduğu yerde devreye girerek sorunlu tesisat ya da pimaş borusundaanında sağlanır ve hızlı bir şekilde tamiri yapılır.

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde su tesisatçısı yine su kaçağı bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Su kaçağı olduğunda asla ihmal edilmemelidir. Cihazla su kaçağı bulma hizmeti veren Uzmanlar tesisat su kaçak tespit servisinden gardenım alınmalıdır.

Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza hiç bir zarar vermeden one hundred% noktasal olarak dinleme su kaçağı tespit cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz. Hemen arayın servisimiz thirty dk da ayağınıza gelsin. Su kaçağı tespitinde artworkık tesisatınıza zarar vermeyin.

Report this wiki page